Programma

De wereld van het gamen is voor veel ouders een onbekende wereld. Hoe zorg je er voor dat je kind in balans blijft naast het spelen van games? Hoe gebruik je gaming om je relatie te herstellen, behouden en te versterken? Wat is gaming eigenlijk? Deze vragen worden tijdens deze lezing beantwoord door E-sporter, FOX-presentator en ervaringsdeskundige Koen Schobbers.
Aanvang 20.00 uur * € 5,- incl. koffie of thee

Kaartverkoop

 
 

Deze rommelmarkt heeft als thema Carnaval. Als medeorganisator verkoopt DC BeatYes showkleding van voorgaande jaren. Daar zitten ongetwijfeld originele spullen tussen. Heb je zelf interesse om een tafel te huren voor € 5,-, meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 29326071.

Tijd 9.30-15.30 uur * 2,-

 

Voorlichters van Alzheimer Nederland gaan tijdens deze Berghem Wijzer in op het verschil tussen vergeetachtigheid en dementie en wat dementie is. Hoe meer inzicht, begrip en aandacht, hoe langer dementerenden kunnen meedoen en zelfstandig blijven wonen.

Aanvang 20.00 uur * € 2,- incl. koffie of thee

 

Tijdens deze crea-middag ga je onder begeleiding aan de slag om een leuke creatie voor carnaval te maken. Mee doen? Meld je voor 5 februari aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., want vol is vol!

Tijd 14.30 - 16.30 uur * 8 tot 13 jaar * € 7,50 incl. consumptie

 
 

En het is weer tijd voor bingo! Gezellig met het hele gezin, opa, oma, of wie ook maar mee wil gaan. Met natuurlijk leuke prijzen om te winnen.

Aanvang 10.30 uur * per kaartje € 3,- incl. glaasje ranja