Programma

Schuif gezellig aan maaltijd

Aanvang 17.30 uur

€ 7,50

Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0412 404688

De 'Schuif gezellig aan maaltijd' is voor iedereen die het leuker vindt om samen te eten dan alleen en graag kennis maakt met anderen. U wordt om 17.30 uur ontvangen door onze gastvrouw en kok voor een lekkere maaltijd. Graag reserveren. Dit is mogelijk tot maandag 28 september 18.00 uur via 0412 404688, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij een van onze medewerkers. 

 

Kids Party 

kinderen van de basisschool

Tijd 18.30 – 20.30 uur

€ 5,- incl. 4 consumpties

De eerste Kids Party van het seizoen is een Kids Pyjama Party. Alle kinderen die op de basisschool zitten zijn van harte welkom. Natuurlijk verwachten we jullie in je meest leuke, originele pyjama om lekker te dansen op de muziek van onze DJ.

Tijd 18.30 – 20.30 uur * kinderen van de basisschool * € 5,- incl. 4 consumpties

 

Kinderbingo

Aanvang 10.30 uur

Per kaartje  3,- incl. ranja

Na de kerstdagen gezellig met het gezin naar de kinderbingo op zondagochtend! Er zijn natuurlijk weer prachtige prijzen te winnen.

Aanvang 10.30 uur * per kaartje € 3,- incl. glaasje ranja

 

 

Schuif gezellig aan maaltijd

Aanvang 17.30 uur

€ 7,50

Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0412 404688

De 'Schuif gezellig aan maaltijd' is voor iedereen die het leuker vindt om samen te eten dan alleen en graag kennis maakt met anderen. U wordt om 17.30 uur ontvangen door onze gastvrouw en kok voor een lekkere maaltijd. Graag reserveren. Dit is mogelijk tot maandag 12 oktober 18.00 uur via 0412 404688, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij een van onze medewerkers. 

 

Berghem Wijzer

Van Q-koorts naar Covid: begeleiding en hulpvragen

Door Annemieke de Groot

Aanvang 20.00 uur * Toegang € 2,- inclusief koffie of thee * Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Garth Brooks Country Rock Experience Tribute Show 17 oktober in De Berchplaets

Aanvang 20.15 uur.

Entreeprijs is € 15,-

De Amerikaanse zanger Garth Brooks mag zich ’s werelds best verkopende country artiest noemen.
In eigen land zijn er miljoenen albums van deze superster verkocht.
Voor veel muziekliefhebbers is hij dan ook een echte legende, ook in Nederland!

De theatershow “If Tomorrow Never Comes” geeft het publiek deze avond de unieke kans om de bekendste Garth Brooks hits live te beleven.
In deze show wordt 30 jaar Garth Brooks gevierd.
De voorstelling in de Berchplaets is de aftrap van de aankomende nieuwe Europese festival- en theatertour met een twee uur durende show.

Een hoofdrol is weggelegd voor zanger en performer Jeroen Welsh, bekend van Holland’s Got Talent.
Mede door zijn opmerkelijke gelijkenis met Garth Brooks brengt hij de muziek van deze legendarische zanger tot leven.

Bijzondere aandacht ook voor enkele lokale musici; Henri van den Helm (keyboards/piano), Sander van den Helm (Rythm guitar, mouth organ, banjo) beiden uit Heesch, Aldwin van der Voort (drums/backing vocal en producer van de show) uit Oss.
Zet daar nog vele top musici uit de rest van de Benelux bij en het wordt gegarandeerd een heerlijke avond vol sfeer, muziek, nostalgie en country!

Kaartverkoop

 
 
Poppentheater Ronzebons
Aanvang 10.30 uur
€ 5,- / € 7,50 aan de kassa
Poppentheater Ronzebons speelt zo vlak voor Halloween de voorstelling Hekselientje. 
Weet je dat er twee soorten heksen bestaan? Heksen die eng zijn en ondeugende heksen. 
In de laatste categorie valt de heks Hekselientje. Ze is zelfs héél ondeugend. 
Ook heeft ze rood haar, een wipneusje en een hoofddoekje om. Ze doet vooral dingen die niet horen.  Zou Hekselientje eigenlijk wel goede kanten hebben? 
Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.
Aanvang 10.30 uur * € 5,- in de voorverkoop * € 7,50 aan de kassa
 

Schuif gezellig aan maaltijd

Aanvang 17.30 uur

€ 7,50

Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0412 404688

De 'Schuif gezellig aan maaltijd' is voor iedereen die het leuker vindt om samen te eten dan alleen en graag kennis maakt met anderen. U wordt om 17.30 uur ontvangen door onze gastvrouw en kok voor een lekkere maaltijd. Graag reserveren. Dit is mogelijk tot maandag 26 oktober 18.00 uur via 0412 404688, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij een van onze medewerkers.