Programma

 

Nieuwe datum voorstelling Christel de Laat!!!

De voorstelling van Christel de Laat op 4 april is geannuleerd en verplaatst naar zaterdag 20 JUNI. De entreekaarten van 4 april zijn dan geldig.

Mocht u 20 JUNI niet kunnen, verzoeken wij u dit voor  8 mei kenbaar te maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0412-404688

Er zijn veel mensen die graag deze voorstelling willen bijwonen!

 

Christel de Laat komt wederom naar de Berchplaets. Deze keer met de voorstelling ‘Zijn daar nog vragen over?’ Christel heeft ze in ieder geval wel: waarom drie keer zoenen bij een ontmoeting? Waarom is koffie en thee bestellen tegenwoordig zoveel gedoe? Waarom moeten we zoveel keuzes maken tegenwoordig? Dus, geen wereldproblemen, maar alledaagse zaken voor een gezellig avondje lachen.

UITVERKOCHT

Aanvang 20.15 uur * € 14,- in de voorverkoop * € 16,50 aan de kassa

Lees meer...

 

 

Deze rommelmarkt / paasbeurs is geannuleerd. 

Deze rommelmarkt is gecombineerd met een Paasbeurs. Een leuk uitje voor het hele gezin en misschien vindt u ook nog wat leuke spulletjes om de paastafel mee aan te kleden. Zelf interesse om een tafel te huren voor € 5,-? Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 06 29326071.

 

Tijd 9.30-15.30 uur * 2,-   

Deze rommelmarkt / paasbeurs is geannuleerd. 

 

 

HELAAS MOETEN WE DEZE INSTUIF ANNULEREN!!  GRAAG TOT VOLGEND SEIZOEN!!

Het thema voor deze Instuif is Pasen. Onder begeleiding ga je een bijzonder paasstuk maken. Graag voor 2 april aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. want vol is vol..

Tijd 14.30 - 16.30 uur * 8 tot 13 jaar * € 7,50 incl. consumptie

 
 

 

HELAAS MOETEN WE DEZE KIDS-PARTY ANNULEREN!!  GRAAG TOT VOLGEND SEIZOEN!!

Een eigen Koningsfeest voor de jeugd! Kom op de zaterdag voor Koningsdag naar onze Kids Oranje Party. Daarmee begint het oranjefeest.

 

Tijd 18.30 – 20.30 uur * kinderen van de basisschool * € 5,- incl. 4 consumpties

 
 
 

De voorstelling ‘Ga je mee naar zee?’ wordt gespeeld met live muziek en veel fantasie. Iedereen mee mag op vakantie naar zee. Spelen op het strand, rollen in het zand, zwemmen in de blauwe zee. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Aanvang 15.00 uur * € 6,- incl. consumptie in de voorverkoop * € 8,50 aan de kassa

Kaartverkoop

Lees meer...