Programma

De jeugd van 8 tot 13 jaar is van harte welkom tijdens deze creatieve instuif. Onder begeleiding gaan we een originele creatie maken. Een leuk prikbord!! Meld je z.s.m. aan want VOL is VOL. via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">

thumbnail Crea Instuif

 

Tijd 14.30 - 16.30 uur * 8 tot 13 jaar * € 7,50 incl. consumptie

Gezellig met het hele gezin, opa en oma en oppas op zondagochtend naar de kinderbingo. Er zijn veel leuke prijzen te winnen maar wie wint de spectaculaire hoofdprijs?

Aanvang 10.30 uur * per kaartje € 3,- incl. glaasje ranja

Leo Hoeks en Riny Boeijen verzorgen in het nieuwe seizoen van Berghem Wijzer het tweede en tevens laatste deel van de Inbèrgeringscursus. Leo Hoeks zal drie onderwerpen uitdiepen die kenmerkend zijn voor de geschiedenis van Berghem. Riny Boeijen houdt een inleiding over scheldwoorden en bijnamen in Bèrgs dialect.
Aanvang 20.00 uur *
€ 2,- incl. koffie of thee

Een bezoek aan de rommelmarkt is een leuk uitje voor het hele gezin, vooral met het thema speelgoed en kinderkleding. Heb je zelf nog goed bruikbaar speelgoed of kinderkleding? Huur dan een verkooptafel via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor € 5,- per tafel. Telefonisch kunt u contact opnemen met 06 29326071.

Tijd 9.30-15.30 uur * 2,-

In deze voorstelling zonder pauze gaat Poppentheater Ronzebons op zoek naar de Tovenaar van Berghem. De voorstelling is een aanrader voor iedereen vanaf 2 jaar.

Aanvang 15.00 uur * € 6,- incl. consumptie in de voorverkoop * € 8,50 aan de kassa

Lees meer...

Wat moet je doen (of laten) om iets te bereiken met je kind? Hoe voer je überhaupt een normaal gesprek met je puber? Dr. Aletta Smits geeft je in deze lezing tips hoe pubers tegemoet te treden en hun belevingswereld beter te begrijpen.
Aanvang 20.00 uur * € 5,- incl. koffie of thee

Speciaal voor mensen die graag lezen vertellen bibliothecarissen Rianne, Mieke en Antoinette over boeken die de moeite waard zijn om te lezen. Zowel nieuwe titels, als boeken die opnieuw zijn uitgebracht of waarover veel wordt gepraat.
Aanvang 20.00 uur * € 2,- incl. koffie of thee

Tijdens deze Instuif voor jongeren van 8 tot 13 jaar, gaan we onder begeleiding een mooi herfststuk maken. Graag voor 6 november aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. want het aantal plaatsen is beperkt.

Tijd 14.30 - 16.30 uur * 8 tot 13 jaar * € 7,50 incl. consumptie

We doen het allemaal en komen onszelf tegen ….. in de opvoeding van onze kinderen. Orthopedagoog Conny de Bont geeft in deze presentatie ouders en opvoeders inzichten, tips en handvatten gericht op positief opvoeden. Met vertrouwen vanuit je eigen kracht zodat opvoeden leuk blijft.
Aanvang 20.00 uur * € 2,- incl. koffie of thee